Elli Bir; siz sormadan ben söyleyeyim niğdeli olmamdan kaynaklanan bir addır ve kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalardaki yazılan yazılar ve resimler neredeyse çoğu bana aittir ve siz dilediğiniz şekilde kopyalayıp kullanma hakkına sahipsiniz. Aga denedim en güzel Opera tarayıcısında yani browserinde görünüyor.Ben zaten internet explorer kullanmıyorum.






Last.Fm ve MySpace’e Erişim Engellendi...

MySpace ve Last.Fm‘e erişim mahkeme kararıyla engellendi. Gün içersinde bu iki siteyi ziyaret edenler erişim engelleme kararı “T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 26.06.2009 tarih ve 2009/45 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır.” ile karşılaştılar.


Engellemenin MÜYAP tarafından açılmış olan bir davanın yansıması olabileceği konuşuluyor.


OpenDNS ile her iki siteye de bağlanılabilirken, eğer tarayıcı ayarlarınızda İngilizce dil seçeneği seçiliyse Last.Fm’de herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz çünkü Last.Fm’e erişim engelleme lastfm.com.tr üzerinden verilmiş.

Etiketler:


Tabiki Go-khan yazdı

1 Comments:

Anonymous ceviz said...

10 numra olmuş tekrar açılması...arkadaş söyledi bana da para bulmuş kadar sevindim valla..attığım çığlığı duysanızzz sanki babam beni furkana verdi de sevinç çığlığı gibi...bu arada furkan erkek arkadaşım ama benim babam hayatta ona vermez beniii..:)

3:03 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home


E-mail

Google